23.11.2016 20:01

Arsenal met Giroud tegen Paris Saint-Germain

Arsenal-trainer Arsène Wenger start woensdagavond tijdens het Champions League-duel met Paris Saint-Germain met Olivier Giroud in de punt van de aanval. De Franse spits was afgelopen weekend belangrijk door in de slotfase de 1-1 te maken tegen Manchester United.

Wenger heeft in vergelijking tot het competitieduel met Manchester United vier wijzigingen aangebracht. Petr Čech, Nacho Monreal, Mohamed Elneny en Theo Walcott hadden tegen The Red Devils een basisplaats, maar starten woensdagavond op de bank. Naast Giroud geeft Wenger ook het vertrouwen aan David Ospina, Kieran Gibbs en Alex Iwobi.

Paris Saint-Germain begint woensdagavond eveneens met een flink gewijzigd elftal. Kevin Trapp, Presnel Kimpembe, Serge Aurier, Ángel Di María en Jean-Kévin Augustin kregen tijdens het competitieduel met FC Nantes (2-0 overwinning) nog het vertrouwen van Paris Saint-Germain-trainer Unai Emery, maar Trapp, Kimpembe en Augustin starten tegen Arsenal op de bank. Di María en Aurier zitten helemaal niet bij de selectie. Alphonse Aréola, Marquinhos, Thomas Meunier, Edinson Cavani en Grzegorz Krychowiak krijgen tegen The Gunners de voorkeur van Unai Emery.

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner