24.11.2016 09:16

Cocu baalt: "Voor Rostov is het heerlijk"

PSV-trainer Phillip Cocu baalt van het feit dat FK Rostov woensdagavond wist te winnen van FC Bayern München, waardoor PSV op 6 december een overwinning nodig heeft om zich te kwalificeren voor de Europa League.

"Voor Rostov als counterploeg is het heerlijk dat wij moeten winnen", zei Cocu tegenover Ziggo Sport. PSV verloor woensdagavond met 2-0 van Atlético Madrid, maar desondanks was de oefenmeester positief. "Er was een fase waarin we heel goed in de wedstrijd zaten. Zij begonnen agressief en trokken zich daarna terug. Wij gingen steeds iets opener spelen, met de backs hoger en Bart Ramselaar meer uit zijn positie. Daar loeren ze op."

"Met het verzorgde spel moeten we door. Ik heb goede dingen gezien. Zo heb ik enorm genoten van Zinchenko. Atlético had geen antwoord op het kantelen van Zinchenko. Bart kwam steeds beter in de wedstrijd en Davy (Pröpper, red.) heeft weer minuten gemaakt na zijn blessure. We hebben niet het gewenste resultaat gehaald, maar er zijn genoeg positieve dingen waar we mee verder kunnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner