24.11.2016 11:16

Wenger geeft eerste plaats in Groep A niet op

Arsène Wenger tijdens de Champions League-ontmoeting tussen Arsenal en Paris Saint-Germain. (23-11-2016)
Arsène Wenger tijdens de Champions League-ontmoeting tussen Arsenal en Paris Saint-Germain. (23-11-2016)

Arsenal-trainer Arsène Wenger heeft de hoop op de eerste plaats in Groep A nog niet opgegeven. Op basis van het onderlinge resultaat staat Arsenal tweede achter Paris Saint-Germain, beide ploegen hebben elf punten.

Arsenal speelt de laatste groepswedstrijd tegen FC Basel en moet hopen dat Ludogorets Razgrad kan stunten tegen Paris Saint-Germain. "We staan nu tweede, maar het is nog niet voorbij, al is de kans negentig procent dat we tweede worden. We hebben nog geen wedstrijd verloren in deze groep. Of het genoeg is om eerste te eindigen? Dat weet ik niet. Is dat slecht voor ons? We zullen de loting moeten afwachten. Wat ik teleurstellender vind is dat het niet gelukt is om te winnen."

The Gunners hebben inmiddels al drie wedstrijden op rij niet gewonnen. Achtereenvolgend speelde Arsenal tegen Tottenham Hotspur (1-1), Manchester United (1-1) en Paris Saint-Germain (2-2). "We hebben niet verloren, maar we zijn het momentum wel een beetje kwijt", vervolgt de Fransman tegenover Sky Sports. "Maar we speelden ook vanavond weer tegen een goed team. We zijn achttien wedstrijden ongeslagen, er is geen enkele reden tot paniek."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner