24.11.2016 11:32

Zoet: "We weten nu wat we moeten doen"

Jeroen Zoet (l.) schiet de bal weg voor de voeten van Antoine Griezmann (r.) tijdens Atlético Madrid - PSV. (23-11-2016)
Jeroen Zoet (l.) schiet de bal weg voor de voeten van Antoine Griezmann (r.) tijdens Atlético Madrid - PSV. (23-11-2016)

PSV verloor woensdagavond in de Champions League met 2-0 van Atlético Madrid, waardoor PSV-doelman Jeroen Zoet weet wat de Eindhovenaren nodig hebben om Europees te overwinteren. PSV moet in eigen huis winnen van FK Rostov.

"Ik denk dat we redelijk voetbal hebben laten zien", blikt Zoet met Ziggo Sport terug op de wedstrijd tegen Atlético Madrid. "De eerste tegentreffer komt voort uit slordig balverlies. Van daaruit komt er een steekpass en gaat de bal erin. Ook bij de tweede goal was er sprake van slordig balverlies. En we scoren moeilijk en hebben het nu wat lastiger."

FK Rostov heeft weliswaar drie punten meer, maar omdat het duel in Rusland in een gelijkspel eindigde heeft PSV aan een overwinning genoeg om op onderling resultaat de Russische ploeg voorbij te stevenen. "Over twee weken spelen we thuis tegen Rostov", vervolgt de sluitpost van PSV. "Als we winnen, kunnen we Europees overwinteren. Dat was een doel. We weten nu wat we moeten doen en dat is winnen. Met ons publiek erachter moet dat kunnen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner