06.12.2016 20:04

Robben weer in basis tegen Atlético Madrid

Zowel Daniel Schwaab (l.) als Andrés Guardado (m.) proberen Arjen Robben af te stoppen tijdens de wedstrijd Bayern München - PSV. (01-11-2016)
Zowel Daniel Schwaab (l.) als Andrés Guardado (m.) proberen Arjen Robben af te stoppen tijdens de wedstrijd Bayern München - PSV. (01-11-2016)

Voor de tweede keer op rij kan Arjen Robben rekenen op een basisplaats bij Bayern München. De rechtsbuiten herstelde onlangs van een blessure en begint in de basisopstelling in het Champions League-duel met Atlético Madrid. Voor de aanvaller is het zijn 93e wedstrijd in de Champions League, in Nederland speelden alleen Clarence Seedorf (125) en Edwin van der Sar (98) er meer in het kampioenenbal.

Robben was afgelopen weekend al goed voor een doelpunt en een assist in de winstpartij op 1. FSV Mainz 05, daarvoor zat hij nog op de bank tegen Bayer Leverkusen, omdat Robben nog niet volledig fit was. Tegen Atlético Madrid staat de Nederlander er gewoon weer, de wedstrijd gaat echter nergens meer om. De Spanjaarden zijn al zeker van de eerste plek in groep D, Bayern München kan de knock-outfase ook niet meer missen.

Bij de Spaanse tegenstander van Der Rekordmeister krijgen diverse spelers rust. Filipe Luís, Juanfran en José Giménez spelen niet, aanvoerder Diego Godín wel. Voorin wordt Kevin Gameiro vervangen door Nicolás Gaitán. Atlético Madrid leed nog geen puntenverlies in de huidige editie van het kampioenenbal, de ploeg kreeg maar één tegendoelpunt te verwerken.

Vanaf 20.45 is de wedstrijd LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner