07.12.2016 15:04

Leicester City met B-team tegen FC Porto

Leicester City speelt woensdagavond in de laatste groepswedstrijd van de Champions League met een B-team. De Engelsen zijn koploper in Groep G en zijn niet meer in te halen door de achtervolgers.

The Foxes spelen woensdagavond in Portugal tegen FC Porto, maar Leicester City-trainer Claudio Ranieri heeft een aantal sterkhouders thuisgelaten. "De spelers die zijn meegereisd kunnen spelen. Niet beschikbaar zijn Islam Slimani, Kasper Schmeichel, Robert Huth, Jamie Vardy, Riyad Mahrez en Andy King", vertelt de Italiaanse coach op de clubsite van Leicester City.

Schmeichel kampt met een handblessure, terwijl Slimani en Huth 'op scherp' staan. Vardy, Mahrez en King krijgen rust van Ranieri. "Ik wil spelers rust geven en met de jongens die geel op zak hebben, nemen we geen risico." Het elftal van Ranier kan wel wat rust gebruiken, want in de Engelse competitie loopt het voorlopig nog niet lekker. Na veertien competitiewedstrijden is Leicester City met dertien punten terug te vinden op de zestiende plaats in de Premier League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner