14.02.2017 09:16

Luis Enrique: "Nooit makkelijk geweest"

FC Barcelona kwam Paris Saint-Germain de afgelopen jaren regelmatig tegen in de Champions League, waardoor FC Barcelona-trainer Luis Enrique weet dat het dinsdagavond lastig zal worden in Parijs.

"We hebben goede herinneringen aan het Parc des Princes", zei de Spanjaard tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Paris Saint-Germain. "Hier hebben we goede wedstrijden gespeeld. Dat zullen we dinsdag weer moeten doen, want het is nog nooit makkelijk geweest. Het is zaak om de wedstrijd onder controle te hebben en zo veel mogelijk kansen te creëren als we kunnen."

Luis Enrique weet wat hij kan verwachten van Paris Saint-Germain. "We houden rekening met een aanvallend, agressief en avontuurlijk spelend Paris Saint-Germain", vervolgt de Spaanse coach. "Zij zullen ons onder druk willen zetten in hun eigen stadion." De laatste keer dat FC Barcelona in Parijs (kwartfinale 2014/2015 speelde werd er met 3-1 gewonnen, maar in de groepsfase van datzelfde seizoen ging FC Barcelona met 3-2 onderuit. In 2012/2013 kwam FC Barcelona niet verder dan een gelijkspel (2-2) in Parijs. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner