22.02.2017 09:56

Falcao geeft het niet op: "Nog niet gespeeld"

Radamel Falcao bedankt na afloop van de Champions League-wedstrijd Manchester City - AS Monaco de fans die zijn meegereisd naar Engeland. (21-02-2017)
Radamel Falcao bedankt na afloop van de Champions League-wedstrijd Manchester City - AS Monaco de fans die zijn meegereisd naar Engeland. (21-02-2017)

AS Monaco geeft de hoop het bereiken van de kwartfinales van de Champions League nog niet op. De Monegasken gingen dinsdagavond in een spectaculair duel met 5-3 onderuit tegen Manchester City. Radamel Falcao ziet nog genoeg perspectief voor de return.

De teams maakten er een spektakelstuk van in het Etihad Stadium. AS Monaco, dat de dans leidt in de Ligue 1, kwam tot tweemaal toe op voorsprong. Manchester City liet zich echter niet uit het veld slaan en won uiteindelijk met 5-3. Daardoor zijn AS Monaco's kansen om de volgende ronde te bereiken niet heel groot.

Van opgeven wil Falcao niet weten. "Het is nog niet gespeeld", zei de spits uit Colombia vlak na de wedstrijd. Falcao was in Manchester één van de uitblinkers. Hij scoorde twee goals, waarvan zijn tweede van grote schoonheid was. "Helaas konden we de overwinning niet grijpen vandaag. Nu moeten we ons voorbereiden op de tweede wedstrijd, thuis."

AS Monaco weet wat het te doen staat op 7 maart: met minstens twee doelpunten verschil winnen van Manchester City. Aan het scorend vermogen van de Monegasken zal het niet liggen. Zij maakten dit seizoen in de Franse competitie al 76 doelpunten in 26 wedstrijden; een gemiddelde van bijna drie goals per duel.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner