01.03.2017 11:44

Man Utd komt supporters mooi tegemoet

Supporters van Manchester United die de uitwedstrijd in de Europa League bij FK Rostov willen bijwonen, worden door de Engelse recordkampioen beloond met een mooi gebaar.

De kersverse League Cup-winnaar heeft volgens de Daily Mail namelijk besloten om de visa die vereist zijn voor het reizen naar Rusland te vergoeden. De supporters moeten de toegang tot het land wel zelf regelen. De daaraan verbonden kosten, zo’n 140 euro, worden echter door Man Utd vergoed. Er wordt geschat dat zo’n 500 Engelsen de oversteek naar Rusland zullen wagen voor de wedstrijd die vorige week donderdag gepland staat, dus de geste zou zo’n 70.000 euro gaan kosten.

Rostov is het volgende obstakel voor Man Utd in hun jacht op de eerste Europa League-beker in het roemruchte bestaan van de club. De Russen waren eerder in deze Europese voetbaljaargang al te sterk voor Ajax en PSV. De selectie van de Amsterdamse club kwam destijds overigens ook over de brug door de meegereisde Ajacieden het wedstrijdkaartje te vergoeden. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner