15.03.2017 11:48

Allegri ziet nog ruimte voor verbetering

Juventus is bijna achteloos tot de kwartfinale van de Champions League doorgedrongen nadat het eenvoudig van FC Porto won. Trainer Massimiliano Allegri is desondanks niet geheel tevreden.

De Oude Dame won in eigen stadion de return met 1-0 door een penalty van Paulo Dybala, waardoor de totaalscore op 3-0 uitkwam. Allegri ziet toch nog ruimte voor meer. "We wilden de laatste acht halen en dat is gelukt, nu kijken wie er nu tegen ons komt. We moeten alleen wel de kwaliteit van ons voetbal verbeteren, want die was zeker in de tweede helft beneden de maat. Het resultaat is niet het enige dat telt", aldus de Italiaanse succescoach.

Door de zege op de Portugezen blijft Juventus wel nog langer in de race voor een ongeziene Treble. Aangezien de ploeg in eigen land de Serie A voor het grijpen heeft en met anderhalf been in de Coppa Italia staat, is er een serieuze kans dat Juventus voor het eerst in de illustere clubgeschiedenis alle drie de hoofdprijzen in hetzelfde seizoen buitmaakt. Kampioen van Europa werd de club eerder in 1985 en 1996.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner