17.04.2017 14:09

Zidane over Bale: "Geen risico nemen"

Gareth Bale komt hoogstwaarschijnlijk niet in actie tegen FC Bayern München. Real Madrid-trainer Zinédine Zidane is namelijk niet van plan om risico te nemen met de Welshman.

Dinsdag staat de return in de Champions League tegen Bayern München op het programma, maar aankomend weekend speelt Real Madrid ook de topwedstrijd tegen FC Barcelona. "We gaan geen risico nemen", doelt Zidane op de kuitblessure van Bale. "We hopen dat het niets is en dat hij snel weer terug is. Hopelijk haalt hij El Clásico, maar dat weet ik niet zeker. We bekijken het van dag tot dag."

Isco zal Bale tegen Bayern München waarschijnlijk vervangen, maar opmerkelijk genoeg kreeg de aanvallende middenvelder dit seizoen nog amper speeltijd in de Champions League. "Isco is er klaar voor, net als de anderen", vervolgt Zidane tijdens de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Bayern München. "Dinsdag beslis ik. Dat hij niet veel speeltijd heeft gekregen in de Champions League is gewoon toeval, niets anders. Dat ziet er op papier zwaar uit voor hem, slechts 77 minuten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner