11.05.2017 10:34

José Mourinho: "Dan heb ik geen spijt"

José Mourinho stuurde tegen Arsenal (2-0 nederlaag) een B-team het veld in om zijn spelers te sparen voor de halve finale van de Europa League tegen Celta de Vigo, maar als het donderdagavond fout gaat heeft de Portugees geen spijt.

"Zeventien wedstrijden in zeven weken met zestien spelers is onmogelijk", aldus Mourinho tijdens de persconferentie in aanloop naar het Europa League-duel met Celta de Vigo. "Het is geen gok, maar gewoon een consequentie van de situatie waarin we zitten. Het was een eenvoudige keuze die genomen is met gezond verstand."

Manchester United heeft de competitie laten lopen, maar Mourinho is niet bang dat het fout gaat tegen Celta de Vigo. "Dan heb ik er geen spijt van. Laten we zien of het ons lukt. Het maakt niet uit wat er gebeurt. We geven alles wat we hebben, zowel spelers als ikzelf. Ik ben trots. Door de vele blessures kunnen we minder roteren en krijgen mijn spelers minder rust, dus ze moeten er continu staan. Er wacht ons nu nog één wedstrijd waarin we alles moeten geven om een finaleplaats af te dwingen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner