09.08.2018 07:00

Sleegers in bloedvorm richting EL-duel met Feyenoord

Joey Sleegers heeft van zich doen laten spreken in de Slowaakse competitie. Zondag tijdens de opgeningsspeelronde van de Super Liga scoorde de aanvallende middenvelder annex aanvaller tweemaal in het gewonnen gewonnen duel met ŠKF Sereď: 5-1.

Met zijn twee treffers in één duel, de laatste keer dat Sleegers dat presteerde was in 2015, heeft hij zich warmgespeeld voor het treffen met oud-werkgever Feyenoord. Sleegers treft namelijk aanstaande donderdag de Rotterdammers, de ploeg waar hij de jeugdopleiding doorliep, met zijn ploeg FK AS Trenčín in de derde voorronde van de Europa League. Bij Feyenoord werd de creatieveling altijd gezien als een groot talent, maar een doorbraak in De Kuip bleef uit. 


  Lees ook: Overzicht Supercups: het programma en alle uitslagen 


  Sinds afgelopen januari komt Sleegers uit namens FK AS Trenčín. Daarvoor werd hij door Feyenoord verhuurd aan FC Eindhoven, waarna de Rotterdamse club hem verkocht aan NEC Nijmegen. Ook die club verhuurde hem (aan VVV-Venlo), waarna hij naar Slowakije transfereerde. Daar is hij momenteel basisspeler en deed hij mee in alle vier de kwalificatiewedstrijden in de Europa League. In de volgende ronde 

  Officiële wedstrijden van Sleegers op de Nederlandse velden: 

  • Eredivisie: 19 wedstrijden
  • Eerste Divisie: 77 wedstrijden
  • KNVB beker: 8 wedstrijden

  Eredivisiepoule
  Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner