07.09.2014 13:54

Heerenveen-speler raakt geblesseerd bij Jong Zweden

Tegenslag voor Sam Larsson. De nieuwe vleugelaanvaller van sc Heerenveen is geblesseerd geraakt op de training van Jong Zweden. In aanloop naar het EK-kwalificatieduel met de leeftijdsgenoten van Turkije heeft de speler van de Friezen een blessure aan zijn linkerbeen opgelopen. Hoe ernstig de kwetsuur is, is onduidelijk. Het duel met de Turken speelt de 21-jarige Zweed in ieder geval niet.

''Dit is jammer. In het voorjaar koos ik niet voor Sam, maar in de afgelopen periode heeft hij laten zien in vorm te zijn. Het was dus geweldig hem erbij te hebben. Ik had verwach dat hij veel had kunnen brengen, maar dit is pech. Eerst had hij maagklachten en nu speelt er een oude blessure op. Ik heb met hem te doen'', zegt de bondscoach van Jong Zweden, Hakan Ericson, op de website van de Zweedse voetbalbond.

Heerenveen nam Larsson in de afgelopen transferperiode over van IFK Göteborg. De laatste twee competitiewedstrijden had hij een basisplaats en scoorde hij tijdens zijn debuut in het duel met Excelsior (2-0).
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner