08.09.2014 12:03

Koster verwacht reactie van Jong Oranje

Jean-Paul Boëtius (r.) hier in duel met Mathieu Debuchy (l.) maakte zijn debuut tijdens Frankrijk - Nederland. (5-3-2014)
Jean-Paul Boëtius (r.) hier in duel met Mathieu Debuchy (l.) maakte zijn debuut tijdens Frankrijk - Nederland. (5-3-2014)

Jong Oranje verloor onlangs met 1-0 van Jong Georgië. Maandagavond neemt Jong Oranje het op tegen Jong Slowakije. Bondscoach Adrie Koster gaat het een en ander veranderen.

"Het is duidelijk dat ik de ploeg op meerdere posities ga veranderen. Ik verwacht een reactie", aldus de bondscoach tegenover De Telegraaf. Jong Oranje kan in ieder geval niet beschikken over de geblesseerde Terell Ondaan en de geschorste Kyle Ebecilio, maar hoogstwaarschijnlijk worden er meer wijzigingen toegepast.

Jean-Paul Boëtius moet vrezen voor zijn plek. De Feyenoorder zal waarschijnlijk plaats moeten maken voor Guus Hupperts. Quincy Promes, die terugkeert van een blessure, zal de plaats van Ondaan innemen. Ook Mike van der Hoorn moet het waarschijnlijk moeten doen met een reserveplaats. Joost van Aken maakt het meeste kans op een basisplaats, terwijl Jorrit Hendrix de plek van Ebecilio inneemt. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner