14.04.2015 20:05

Real start met de sterkste elf in stadsderby

Carlo Ancelotti heeft ervoor gekozen om zijn sterkste elf op te stellen in de wedstrijd van vanavond tegen Atlético Madrid. Afgelopen weekend tegen Eibar werden veel sterspelers gespaard voor het treffen van vanavond.

Omdat zij weer van de partij zijn, zijn er maar liefst zes wijzigingen in het basiselftal van Real Madrid. Zoals gebruikelijk neemt Iker Casillas in de Champions League de plaats van Keylor Navas in. Achterin wordt wordt Arbeloa vervangen door Dani Carvajal. Ook op het middenveld zijn er twee wijzigingen: jongelingen Isco en Illarra moeten daar hun plaatsen afstaan aan Toni Kroos en James Rodríguez. Tot slot zijn in de voorhoede Karim Benzema en Gareth Bale weer terug, hij moest het duel met Eibar laten schieten wegens een blessure.

Aan de kant van de thuisploeg zijn er vier wijzigingen. Diego Godín is weer terug na een lichte blessure en start meteen weer in de basis, wat ten koste gaat van Jesús Gámez. Ook Siqueira is weer terug, waardoor José Giménez op de bank moet starten. Verder wordt Tiago op het middenveld vervangen door Mario Suarez en kiest Diego Simeone in de voorhoede voor Mario Mandžukić in plaats van Fernando Torres.

Vanaf 20.45 is dit mooie affiche LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner