22.04.2015 20:07

Juventus met extra verdediger tegen AS Monaco

Juventus speelt woensdagavond in het Champions League duel tegen AS Monaco met één extra slot op de deur. AS Monaco ziet aanvoerder Jérémy Toulalan terugkeren na een schorsing.

Waar Juventus in eigen huis nog aantradt met vier verdedigers, kiest Massimiliano Allegri vanavond voor vijf verdedigers. Roberto Pereyra speelt in tegenstelling tot de heenwedstrijd niet. Als extra slot op de deur kiest Allegri daarom voor Andrea Barzagli. De Italiaanse verdediger begon vorige week op de bank, maar maakte in de tweede helft nog wel minuten. Juventus kan vanavond nog niet beschikken over de geblesseerde Paul Pogba en Martín Cáceres. Pogba heeft last van een hamstringblessure en Cáceres staat aan de kant met een enkelblessure.

AS Monaco moet minimaal één keer scoren en daarom is het opmerkelijk dat Leonardo Jardim niet kiest voor Dimitar Berbatov, maar voor de jonge Anthony Martial. De spits wordt geflankeerd door Yannick Ferreira-Carrasco en Bernardo Silva. Silva krijgt de voorkeur boven Nabil Dirar die vorige week wel speelde. Aanvoerder Jérémy Toulalan is terug na een schorsing en keert onmiddellijk terug in de basis. Dat gaat ten koste van Ricardo Carvalho, die er vanavond niet bij is. 

De wedstrijd is LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner