09.07.2015 09:31

Dankbare Türüç wil Go Ahead snel verlaten

Deniz Türüç schiet op doel tijdens het duel in de voorronde van de Europa League tussen Go Ahead Eagles en Ferencvárosi TC. (02-07-2015)
Deniz Türüç schiet op doel tijdens het duel in de voorronde van de Europa League tussen Go Ahead Eagles en Ferencvárosi TC. (02-07-2015)

Deniz Türüç staat nog altijd onder contract bij Go Ahead Eagles, maar de middenvelder hoopt na de return in de voorronde van de Europa League tegen Ferencvárosi TC snel een nieuwe club te vinden.

SC Heerenveen, NEC Nijmegen, FC Groningen en FC Utrecht zouden belangstelling hebben voor Türüç. Laatstgenoemde club heeft een streepje voor. "Ik ken Erik (Ten Hag, red.) al heel lang. Erik heeft mij bij Go Ahead geleerd om een volwaardige voetballer te worden. Ik was nog een jeugdvoetballer, die pas kwam kijken. Eerder had hij mij als jeugdvoetballer al van Enschedese Boys naar FC Twente gehaald", aldus Türüç, die weet dat hij veel te danken heeft aan Go Ahead. "Ik ben hier niet alleen een betere voetballer geworden, maar ik ben ook als mens gevormd. Ik heb heel veel te danken aan Go Ahead."

Türüç zet echter eerst de focus op het duel in Hongarije. Donderdagavond gaat Go Ahead zich proberen te kwalificeren voor de tweede voorronde van de Europa League. "Ik wil me nu volledig concentreren op dit duel", vervolgt de middenvelder tegenover De Telegraaf. "Dit is voor de club en voor mijzelf een belangrijke wedstrijd en die verdient alle aandacht. We moeten niet bang zijn en met overtuiging en met de borst naar voren voetballen. We hebben laten zien goed te kunnen spelen tegen dit team. Met onze snelheid op de flanken kunnen we hen pijn doen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner