11.08.2015 20:02

Niet Pedro, maar Rafinha vervangt Neymar

Neymar mist dinsdagavond de strijd om de Supercup vanwege ziekte. Daarom zou Pedro een logische vervanger zijn, maar hij begint niet aan de wedstrijd. Bij de tegenstander beginnen nieuwelingen Krohn-Dehli en Rami in de basisopstelling.

FC Barcelona-trainer Luis Enrique kan vanavond niet beschikken over zijn Braziliaanse steraanvaller Neymar, hij heeft de Bof. Normaliter opent dat de weg voor Pedro, maar de Spaans international, welke in verband wordt gebracht met het Manchester United van Van Gaal, begint niet in de basis. Rafinha is vanavond namelijk de vervanger van Neymar. Jordi Alba is er ook niet bij vanavond. De linksback kampt met een hamstringblessure. Jérémy Mathieu is de zijn vervanger, hij krijgt de voorkeur boven oud-Sevilla speler Adriano.

Door het vertrek van onder andere Carlos Bacca en Aleix Vidal moest Sevilla-trainer Unai Emery versterkingen elders halen en een enkeling van die nieuwe spelers staat vanavond aan de aftrap. Adil Rami begint centraal achterin de verdediging en Michael Krohn-Dehli zal aantreden op het middenveld. Ciro Immobile, gehuurd van Dortmund, liep in een oefenwedstrijd met Watford een gebroken neus op. Hij zit wel op de bank en kan dus zijn debuut gaan maken voor de Spaanse ploeg. De andere nieuwelingen, Evgen Konoplyanka en Gaël Kakuta beginnen ook op de bank.

De wedstrijd begint om 20.45 en is dan LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner