07.09.2015 13:51

Hodgson: "Ik kan alleen maar hopen"

Danny Welbeck onderging afgelopen week een operatie en zal voorlopig niet inzetbaar zijn voor Arsenal en Engeland. Het EK in Frankrijk komt daardoor in gevaar, weet ook bondscoach Roy Hodgson.

"Hij staat al maanden aan de kant en nu krijg ik te horen dat ik het komende half jaar ook niet over hem kan beschikken", citeert De Telegraaf de bondscoach van 'The Three Lions'. "Ik kan alleen maar hopen dat het revalidatieproces spoedig verloopt en dat hij snel weer aan zijn conditie kan werken." Naar verluidt is Welbeck minimaal zes maanden uitgeschakeld. 

Naast Welbeck kwakkelt ook Daniel Sturridge met zijn gezondheid. "Daniel is ook al een jaar aan het kwakkelen", vervolgt Hodgson zijn verhaal. "Het zijn allebei goede spelers, maar hun fysieke gesteldheid noopt mij om verder te kijken. De komende maanden moet ik hopen dat andere spelers opstaan." Hodgson heeft nog wel de beschikking over onder meer Wayne Rooney (Manchester United), Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Jamie Vardy (Leicester City).

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner