15.09.2015 20:02

Sterling neemt plaats van Agüero in bij City

Manchester City kan vanavond in het Champions League duel met Juventus niet beschikken over sterspeler Kun Agüero. De aanvaller wordt vervanger door Raheem Sterling, die weer terug is na een lichte blessure. Juventus heeft het halve elftal vervangen na de competitiewedstrijd tegen Chievo.

Door de blessure van Agüero moet trainer Manuel Pellegrini wat puzzelen. Wilfried Bony is de diepste spits vanavond en achter hem neemt Raheem Sterling de positie van Agüero in. Ook David Silva is weer fit genoeg om aan de aftrap te verschijnen, dat gaat dan weer ten koste van zijn Spaanse landgenoot Jesús Navas. Kevin de Bruyne, vorige week de vervanger van de uitgevallen Agüero, neemt de plaats op de bank.

Na het teleurstellende gelijkspel van afgelopen weekend tegen Chievo Verona, heeft Massimiliano Allegri het elftal op maar liefst zes plekken gewijzigd. Claudio Marchisio viel tegen Chievo geblesseerd uit en zijn vervanger in die wedstrijd, Paul Pogba heeft zijn plek overgenomen. In de verdediging nemen Stephan Lichtsteiner, Giorgio Chiellini en Patrice Evra de plek van Martín Cáceres, Alex Sandro en Andrea Barzagli in. Alleen Leonardo Bonucci blijft staan in de verdediging. Op de flank neemt Juan Cuadrado de plek van Roberto Pereyra in, terwijl Mario Mandžukić de plek van Paulo Dybala inneemt. Hij gaat naast Morata spelen. 

Volg de wedstrijd tussen Manchester City en Juventus om 20.45 LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner