16.09.2015 19:53

Supertrio MSN start bij CL-campagne Barça

In Rome gaat dinsdagavond de expeditie beginnen voor FC Barcelona om de titel te prolongeren. De huidige Champions League-winnaar neemt het in de eerste groepswedstrijd op tegen het thuisspelende AS Roma. Coach Luis Enrique kan beschikken over zijn sterkste aanvalsformatie en stelt ze alle drie op.

Vele ogen zullen gericht zijn op Lionel Messi. De Argentijnse superster gaat namelijk zijn honderdste wedstrijd spelen in het kampioenenbal. Ook de strijd met Cristiano Ronaldo om de meeste doelpunten op het hoogste Europese niveau barst weer los. Messi staat drie goals achter op de Portugees. Neymar en Luis Suárez completeren de aanvalslinie.

Coach Rudi Garcia van AS Roma posteert een jeugdige defensie tegenover de wereldsterren uit Spanje. Zo zijn huurlingen Lucas Digne (PSG) en Antonio Rüdiger (VFB Stuttgart) beiden pas 22 jaar oud. Seydou Keita zorgt voor de balans met zijn brok aan ervaring. De Malinees speelde van 2008 tot 2012 voor Barcelona. Francesco Totti begint vanaf de reservebank. 

Volg het duel vanaf 20.45 uur hier.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner