22.10.2015 20:15

FC Groningen met vijf verdedigers in Europa

Hans Hateboer (l.) komt te laat om de voorzet van Lucas Andersen (r.) te blokken tijdens FC Groningen - Willem II. (17-10-2015)
Hans Hateboer (l.) komt te laat om de voorzet van Lucas Andersen (r.) te blokken tijdens FC Groningen - Willem II. (17-10-2015)

FC Groningen komt donderdagavond met verdedigende intenties naar Tsjechië toe. Erwin van de Looi stelt namelijk vijf verdedigers op, waarbij hij Etiënne Reijnen op papier als verdedigende middenvelder heeft geposteerd.

Daarnaast krijgt de Deen Kasper Larsen een basisplek in de verdediging. Dat gaat dan ten koste van Jesper Drost. De middenvelder begint op de bank, evenals Michael de Leeuw, die weer terug is. De aanvaller was voorbije week ziek. Met Johan Kappelhof, Abel Tamata en Hans Hateboer is het vijftal achterin compleet.

Bij Slovan Liberec ook één wijziging in het team. Milan Kerbr, afgelopen zaterdag nog basisspeler tegen Sigma Olomouc, is er vanavond niet bij. Hij wordt vervangen door Lukáš Bartošák. Slovan Liberec heeft momenteel drie punten in de groep van FC Groningen, nadat de Tsjechen op knappe wijze Olympique Marseille versloegen met 1-0.

De wedstrijd is vanaf 21.05 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner