13.11.2015 10:16

Janssen: "Het was geen goede pot van ons"

Jong Oranje boekte donderdag een kleine, maar belangrijke overwinning op Wit-Rusland (1-0). Vincent Janssen was in Tilburg de maker van het enige doelpunt. De spits van AZ was blij met de zege op de Wit-Russen, maar niet met het vertoonde spel.

"Het was geen goede pot van ons. Op het laatst krijgen we het nog lastig, daar moeten we iets slimmer in zijn. We moeten de drie punten meenemen en de wedstrijd snel vergeten", zegt Janssen in gesprek met FOX Sports.

Jong Oranje kreeg het in de tweede helft wat lastiger met de Wit-Russen, merkte de matchwinner op. "Zij gingen opportunistisch spelen. Daar zijn zij goed in, dat is hun kwaliteit. Daar zijn wij te veel in meegegaan. Daardoor hebben we het onszelf onnodig moeilijk gemaakt."

Door de overwinning gaat Jong Oranje aan kop in zijn EK-kwalificatiegroep. Jong Turkije en Jong Slowakije hebben een achterstand van drie punten, maar hebben een wedstrijd minder gespeeld dan de Nederlanders. Dinsdag speelt het Jong Oranje van bondscoach Fred Grim de volgende EK-kwalificatiewedstrijd. Slowakije is dan de tegenstander.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner