15.11.2015 10:30

Van Beek valt geblesseerd weg bij Jong Oranje

Er lijkt een vloek te heersen op de Nederlandse selecties tijdens de huidige interlandperiode. Bij het Nederlands elftal vielen al meerdere mensen weg, ook bij Jong Oranje is de ziekenboeg overvol. Sven van Beek is de volgende die moet afhaken.

De mandekker van Feyenoord, in de kwalificatiewedstrijd tegen Wit-Rusland nog goed voor negentig minuten, heeft het kamp van Jong Oranje met een voetblessure verlaten. Eerder haakten Daley Sinkgraven (Ajax) en Wesley Hoedt (Lazio Roma) al af met blessures. Het is nog onduidelijk of bondscoach Fred Grim opnieuw een vervanger bij de selectie haalt.

Jong Oranje is bezig aan een belangrijke campagne voor het Europees Kampioenschap 2017, dat georganiseerd wordt in Polen. Alleen de nummers één in de groepsfase gaan rechtstreeks naar het eindtoernooi. Jong Oranje staat momenteel bovenaan in de groep, maar komt in grote problemen als het de komende interland van Slowakije verliest. Grim haalde vanwege eerder blessureleed al Sam Hendriks (Ajax) en Peet Bijen (FC Twente) bij de groep.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner