17.11.2015 19:51

Zes wissels bij Denen en Zweden, geen Fischer

Viktor Fischer heeft vanavond in de return geen basisplaats tegen Zweden. De aanvaller van Ajax is vervangen voor Yussuf Poulsen. Daarnaast heeft bondscoach Morten Olsen nog een paar verrassingen in petto. Ook Zweden heeft twee wijzigingen doorgevoerd, waardoor er maar liefst zes andere spelers opgesteld staan ten opzichte van de heenwedstrijd.

Ook Thomas Delaney, Pierre-Emile Højbjerg en Nicolai Jørgensen hebben een basisplaats. Dit gaat ten koste van William Kvist, Thomas Kahlenberg en Martin Braithwaite. Alle wijzigingen vinden dus plaats op het middenveld en in de aanval. De achterhoede ziet er nog steeds hetzelfde uit, wat betekent dat Riza Durmisi, Daniel Agger, Simon Kjær en Lars Jacobsen weer starten.

Waar Denemarken veel aanvallende wissels doorvoert, doet Zweden dat in de achterhoede. Erik Johansson vervangt Mikael Antonsson, die in de heenwedstrijd al binnen een half uur het veld verliet vanwege een blessure. De andere wijziging ten opzichte van de heenwedstrijd is Pierre Bengtsson, hij vervangt Martin Olsson in de basis.

De wedstrijd is vanaf 20:45 uur LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner