15.02.2016 15:39

Terry traint voor duel met Paris Saint-Germain

Mogelijk is John Terry toch fit genoeg voor de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain. De ervaren mandekker viel afgelopen speelronde uit in de Premier League, maar traint tegen de verwachtingen in alweer mee met de groep.

Terry viel uit tegen Newcastle United en Guus Hiddink gaf na dat duel aan dat er een groot vraagteken achter de naam van Terry stond. Nu de routinier toch weer is gespot op het trainingsveld, heeft Chelsea mogelijk alsnog de beschikking over de clubman, die richting de vijfhonderd Premier League-wedstrijden gaat en al honderd Champions League-duels speelde.

Mocht Terry toch niet voldoende fit zijn, dan is dat de tweede centrumverdediger die niet mee kan doen. Kurt Zouma viel eerder deze maand uit met een zware blessure en mist het volledige seizoen. Hierdoor heeft Hiddink alleen de beschikking over Gary Cahill als mandekker in het centrum. Matt Miazga werd deze winter naar Londen gehaald, maar de Amerikaanse verdediger is nog niet klaar voor speelminuten. Branislav Ivanović lijkt daarom in het centrum te spelen, mits Terry toch niet fit is.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner