23.02.2016 20:08

Mertesacker viert jubileum tegen Barcelona

Per Mertesacker houdt de bal goed in het vizier tijdens de Premier League-topper tussen Arsenal en Leicester City. (16-02-2016)
Per Mertesacker houdt de bal goed in het vizier tijdens de Premier League-topper tussen Arsenal en Leicester City. (16-02-2016)

Met zijn basisplaats tegen FC Barcelona op dinsdagavond viert Per Mertesacker zijn jubileum bij Arsenal. De Duitse verdediger trekt voor de tweehonderdste keer het shirt van de Gunners aan.

In zijn jubileumduel kan Mertesacker zich opmaken voor een zware avond. Bij Barcelona staat het super trio MSN (Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar) gewoon in de basis. In vergelijking tot de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Las Palmas staan alle sterren bij de Spanjaarden gewoon weer bij de eerste elf. Traditiegetrouw keer ook Marc-André ter Stegen terug onder de lat. De Duitser keept dit hele seizoen de Champions League-wedstrijden bij de Spaanse kampioen.

Ook bij Arsenal gaat de basis ten opzichte van het afgelopen weekend flink op de schop. Waar er tegen Hull City voor de FA Cup nog een aantal spelers rust kregen, starten dinsdagavond alle fitte spelers weer gewoon in de basis. Zo staan onder anderen Alexis Sánchez en Olivier Giroud weer in de basis.

De wedstrijd is vanaf 20.45 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner