09.03.2016 09:41

Spalletti boos na 2-0 nederlaag bij Real

Flitzer in Aktion
Flitzer in Aktion

Een uitwedstrijd verliezen bij Real Madrid is geen schande, maar toch was AS Roma-trainer Luciano Spalletti woest na afloop van de Champions League-kraker tegen de Madrilenen. Roma verloor in Bernabéu met 0-2.

De Italianen zijn daardoor uitgeschakeld in de Champions League. Spalletti kon na afloop zijn frustraties niet verkroppen. "Je moet boos zijn en realiseren dat je een kans hebt vergooid. Je kan niemand beschuldigen. Je moet de feiten onder ogen zien. Real Madrid won twee keer met 2-0. Het doet me pijn dat ik tevreden gezichten zag, net in de kleedkamer. Dat kan ik niet over mijn kant laten gaan", geeft hij aan tegenover Mediaset.

Edin Džeko en Mohamed Salah krijgen in het eerste gedeelte van de wedstrijd al twee grote kansen. Als die erin waren gegaan, was de 0-2 stand uit de heenwedstrijd al weggepoetst. Džeko en Salah misten echter oog in oog met doelman Keylor Navas. Spalletti was dan ook ontevreden over de manier waarop werd omgesprongen met de kansen. "Op een aantal vlakken zijn we simpelweg heel zwak. Iedere keer als we in een lastige positie zitten, zijn we er niet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner