16.06.2016 14:10

Engeland start opnieuw zonder Jamie Vardy

Wayne Rooney (r.) en Harry Kane (l.) balen na een gemiste kans van Engeland tijdens het EK-duel met Rusland. (11-06-2016)
Wayne Rooney (r.) en Harry Kane (l.) balen na een gemiste kans van Engeland tijdens het EK-duel met Rusland. (11-06-2016)

Engeland zal tegen Wales opnieuw aantreden zonder Jamie Vardy. De topscorer van kampioen Leicester City moest tegen Rusland ook al op de bank beginnen. Raheem Sterling start in zijn plaats.

De aanval van The Three Lions bestaat uit diepe spits Harry Kane, geflankeerd door Adam Lallana en Raheem Sterling. Captain Wayne Rooney neemt zijn plaats weer in op het middenveld. In de voorbereiding op het EK bestond de aanval nog uit Rooney, Kane en Vardy. Bondscoach Roy Hodgson neemt dus opnieuw afstand van die formatie.

Ook Wales heeft een aantal nieuwe namen in de basiself opgenomen ten opzichte van het duel met Slowakije. Wayne Hennessey start op doel, in plaats van Danny Ward. Daarnaast mag Hal Robson-Kanu aan de aftrap verschijnen. Robson-Kanu maakte het winnende doelpunt tegen Slowakije, wat hij beloont ziet worden met een basisplaats. Ook vedettes Gareth Bale en Aaron Ramsey starten de Britse derby.

Het duel tussen Engeland en Wales zal om 15.00 uur beginnen in Lens. De derby is LIVE te volgen bij Voetbal.com.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner