20.06.2016 20:02

Hodgson gooit Engelse basis door elkaar

In de laatste groepswedstrijd neemt Engeland het op tegen Slowakije. Het team van bondscoach Roy Hodgson heeft aan een punt genoeg om de volgende ronde te bereiken. Toch willen de Engelsen graag winnen en de koppositie behouden. Dit gaat in ieder geval gebeuren met vele nieuwe namen.

Tegen Wales (2-1 winst) waren de wissels van groot belang. Jamie Vardy en Daniel Sturridge kwamen in het Brits onderonsje beiden tot scoren. Door hun waarde mogen ze tegen Slowakije in de startopstelling verschijnen. Dit gaat ten koste van Harry Kane en Raheem Sterling. Daarnaast krijgen Jack Wilshere, Jordan Henderson, Nathaniel Clyne en Ryan Bertrand de voorkeur boven Wayne Rooney, Dele Alli, Kyle Walker en Danny Rose.

Slowakije zal starten met dezelfde elf als in de wedstrijd met Rusland. Toen wonnen de Slowaken met 1-2 dankzij een assist en doelpunt van aanvoerder Marek Hamšík. Liverpool-verdediger Martin Škrtel zal uitkomen tegen zijn ploeggenoten Clyne, Henderson, Sturridge en Adam Lallana. Slowakije heeft wil graag winnen en gaat met een schuin oog kijken naar het duel tussen Rusland en Wales. 

Volg het duel tussen Slowakije en Engeland hier LIVE.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner