22.06.2016 17:27

Aanwinst Dortmund haakt af bij Portugal

De Portugese bondscoach Fernando Santos heeft in het laatste groepsduel van het Europees kampioenschap noodgedwongen moeten ingrijpen. Linksback Raphaël Guerreiro, de nieuwe aanwinst van Borussia Dortmund, moet verstek laten gaan. Bij Hongarije zijn maar liefst vijf wijzigingen.

Portugal gaat woensdagavond voor de winst in het laatste groepsduel. Met twee punten uit twee wedstrijden staat de ploeg van Cristiano Ronaldo op een derde plaats. Voor het duel van woensdagavond met Hongarije kan bondscoach Santos geen beroep doen op zijn linksback Guerreiro. Hij wordt vervangen door Eiseu, verdediger van Benfica. Verder heeft João Mário weer een basisplaats. Hij verloor zijn basisplaats in de vorige wedstrijd aan Ricardo Quaresma, maar mag woensdagavond weer vanaf het begin starten.

Bij Hongarije is er flink ingegrepen. De bondscoach van Hongarije, Bernd Storck, heeft zijn elftal op vijf plekken gewijzigd ten opzichte van de laatste wedstrijd tegen IJsland. Aanvaller Ádám Szalai begint in de punt van de aanval en dat gaat ten koste van Zoltán Stieber. Verder moeten Tamás Kádár, Ádám Nagy, László Kleinheisler en Tamás Priskin plaatsmaken. Zij worden vervangen door Mihály Korhut, Ádám Pintér, Ákos Elek en Gergő Lovrencsics.

Volg het duel tussen Hongarije en Portugal hier LIVE.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner