04.08.2016 18:13

Stegeman houdt vast aan dezelfde elf namen

Bovenste rij v.l.n.r: Bram Castro, Mike te Wierik, Tim Breukers, Ramon Zomer, Paul Gladon en Thomas Bruns
Onderste rij v.l.n.r: Joey Pelupessy, Iliass Bel Hassani, Brandley Kuwas, Robin Gosens en Jaroslav Navratil.
Bovenste rij v.l.n.r: Bram Castro, Mike te Wierik, Tim Breukers, Ramon Zomer, Paul Gladon en Thomas Bruns Onderste rij v.l.n.r: Joey Pelupessy, Iliass Bel Hassani, Brandley Kuwas, Robin Gosens en Jaroslav Navratil.

John Stegeman stuurt tegen FC Arouca dezelfde elf namen het veld in als vorige week. Dat betekent dat de Duitser Robin Gosens weer de voorkeur krijgt op de linksbackpositie ten opzichte van aanvoerder Mark-Jan Fledderus. De trainer van de Almeloërs beschikt over een volledig fitte selectie.

Wout Droste, die in de voorbereiding tijdens de wedstrijd tegen PH Almelo tegen een blessure aanliep, zat weer bij de selectie, maar moet op de tribune plaatsnemen. De verdediger werd tijdens de heenwedstrijd tegen de Portugezen nog vervangen door Tim Breukers, wat ook in de return het geval zal zijn.

Op het middenveld staat het vertrouwde trio Joey Pelupessy, Ilias Bel-Hassani en aanvoerder Thomas Bruns. Mike te Wierik viel vorige week in het duel met FC Arouca geblesseerd uit met een lichte kwetsuur, maar is toch fit genoeg om te spelen. Dat betekent dat hij de van De Graafschap overgekomen verdediger Robin Pröpper op de bank houdt.

Vincent Vermeij kwam afgelopen week over van De Graafschap om de spitspositie op te vullen. De blonde aanvaller moet Wout Weghorst doen vergeten, die Almelo verliet voor een avontuur bij AZ. Vermeij is echter nog niet speelgerechtigd voor de Europa League en zit daarom ook niet bij de selectie die is afgereisd naar Portugal. Daarom staat Paul Gladon weer in de punt van de aanval en wordt hij geflankeerd door Jaroslav Navratil en Brandley Kuwas.

Lito Vidigal, de in Angola geboren trainer van FC Arouca, voert wel wisselingen door in zijn opstelling. Nelsinho, vorige week nog basisspeler tegen de ploeg van Stegeman, zit niet bij de selectie. Ook Artur mocht in de heenwedstrijd starten, maar hij begint vandaag op de bank, evenals Adilson Goiano. In de plaats van deze drie spelers staan Anderson Luiz, Nuninho en André Santos aan de aftrap.

De wedstrijd is vanaf 19.00 uur LIVE te volgen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner