15.10.2018 10:00

Rashica met goalprimeur tegen de Faeröer Eilanden

Milot Rashica heeft zijn eerste doelpunt gemaakt in het shirt van Kosovo. De rappe buitenspeler van Werder Bremen, die afgelopen winter Vitesse inruilde voor het Duitse avontuur, scoorde tegen de Faeröer Eilanden in de Nations League.

De vleugelaanvaller vond na een kleine tien minuten spelen het net, in de vierde divisie. Rashica, die bij Werder Bremen nog geen basisplek had dit seizoen, kreeg de bal uit de kluts voor zijn voeten en ramde van ongeveer 25 meter de bal in de kruising. Een schitterende eerste treffer voor Rashica namens Kosovo. Winnen deed dat land niet, want René Joensen maakte namens de Faeröer Eilanden de 1-1. Dat was ook de eindstand.


 Lees ook: Oranje verslaat Duitsers met grootste marge ooit 


Kosovo houdt nog wel de leiding in Groep 3 van de Nations League D, mede omdat Azerbeidzjan niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel in eigen stadion tegen Malta. Kosovo, waar Arber Zeneli (sc Heerenveen) een kwartier voor tijd inviel en Donis Avdijaj (Willem II) de hele wedstrijd op de bank bleef, heeft twee punten voorsprong op Azerbeidzjan. De Faeröer Eilanden staan met vier punten derde, terwijl Malta hekkensluiter is met slechts twee punten. Op 17 en 20 november vallen de beslissingen in de poule. 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner