06.08.2015 19:22

Cuco Martina maakt debuut bij Southampton

Een maand nadat zijn overgang van FC Twente naar Southampton rond is gekomen, maakt Cuco Martina vanavond zijn debuut voor de ploeg van Ronald Koeman. In de return van de kwalificatiewedstrijd voor de Europa League, op bezoek bij Vitesse, start Martina als back.

Southampton heeft in de basisopstelling ten opzichte van vorige week nog twee andere wijzigingen doorgevoerd. Steven Caulker en James Ward-Prowse maken vanavond ook hun opwachting in de basis.

Ook bij Vitesse staat er een debutant in de basis. Maikel van der Werff, die deze zomer over kwam van PEC Zwolle, gaat in Arnhem zijn eerste minuten voor zijn nieuwe werkgever maken. Naast Van der Werff start er bij de thuisploeg nog een andere basisdebutant. Milot Rashica, die eind 2014 drie maal voor Albanië onder 19 uitkwam in een kwalificatiepoule voor het jeugd EK, start vanavond voor het eerst in de basis van een officiële wedstrijd in het shirt van Vitesse. Rashica maakte vorige week al zijn echte debuut als invaller in de heenwedstrijd.

De wedstrijd is vanaf 20.00 uur hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner