12.11.2015 17:53

Jong Oranje treedt aan met vier wijzigingen

Jean-Paul Boëtius speelt weer met vertrouwen bij Jong Oranje. De jonge aanvaller van FC Basel gaf de assist op de 1-0 van Hans Hateboer. (04-09-2015)
Jean-Paul Boëtius speelt weer met vertrouwen bij Jong Oranje. De jonge aanvaller van FC Basel gaf de assist op de 1-0 van Hans Hateboer. (04-09-2015)

Jong Oranje treedt vanavond aan tegen Wit-Rusland en doet dat met een bijna geheel vernieuwde verdediging. Wesley Hoedt is afwezig en hij wordt vervangen door Karim Rekik, die tegen Slowakije niet aanwezig was. De andere wijzigingen zijn Sven van Beek, Joshua Brenet en Jean-Paul Boëtius.

Fred Grim heeft zijn opstelling op vier plekken gewijzigd vergeleken met de laatst gespeelde wedstrijd tegen Slowakije. Met name de achterhoede is flink onder handen genomen. Derrick Luckassen, Wesley Hoedt en Hans Hateboer zijn vervangen door Sven van Beek, Karim Rekik en Joshue Brenet. Voorin speelt Jean-Paul Boëtius in plaats van Mimoun Mahi. Dabney dos Santos en Kevin Diks zitten op de bank en kunnen mogelijk debuteren bij Jong Oranje.

Wit-Rusland speelt met dezelfde elf namen die ook in het laatste duel van de EK-kwalificatiereeks speelden. Toen werd er ternauwernood met 0-1 gewonnen van de nummer laatst Cyprus. Evgeni Yablonski, de aanvoerder van de Wit-Russen, is er ook bij. Hij speelde dit seizoen met BATE Borisov tegen FC Barcelona en AS Roma.

Volg de wedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Wit-Rusland om 18.30 uur hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner