04.08.2016 21:32

Bel Hassani: "We moeten ons kapot schamen"

Iliass Bel Hassani baalt na de uitschakeling van Heracles Almelo. Zijn elftal komt niet verder dan 0-0 tegen FC Arouca. (04-08-2016)
Iliass Bel Hassani baalt na de uitschakeling van Heracles Almelo. Zijn elftal komt niet verder dan 0-0 tegen FC Arouca. (04-08-2016)

Heracles Almelo is er niet in geslaagd om door te dringen tot de play-offs van de Europa League. Het speelde met 0-0 gelijk in Portugal en is daarmee uitgeschakeld. Iliass Bel Hassani sprak na afloop duidelijke taal.

"We moeten ons kapot schamen richting onze supporters", vertelt Bel Hassani in gesprek met FOX Sports. De uitschakeling komt hard aan bij de Heraclieden. "Dit is een grote domper. We hadden nog wel zo'n goed gevoel. We wilden echt laten zien dat we beter zijn dan FC Arouca. Het leek wel alsof we vanaf de eerste minuut met spanning speelden, we bleven ver onder ons niveau."

De eerste helft van Heracles was ondermaats, maar na de pauze herpakte het elftal van trainer John Stegeman zich enigszins. Dat was niet voldoende om ook een doelpunt te maken tegen FC Arouca. "We spraken halverwege af dat we bij de basis moesten beginnen: het winnen van duels", reageert Bel Hassani. "Het ging wel iets beter in de tweede helft, maar eigenlijk is de echte scherpte er de hele wedstrijd niet geweest. We verloren veel duels en waren heel slordig aan de bal. In feite hebben wij Arouca sterker gemaakt dan ze daadwerkelijk zijn."

Lees hier het wedstrijdverslag van FC Arouca-Heracles Almelo

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner